top of page
White Structure
Påmelding sesong 2023/2024 

Påmelding til gruppeaktiviteter for voksne og ungdommer skal skje i Min Idrett. Min idrett er din personlige side inn mot idrettens medlemsregister. I Min idrett kan du endre din personlige informasjon (eks. adresseendringer hvis du flytter, e-post osv.), se hvilke medlemskap, verv og kompetanse som er registrert på deg, betale kontingent og treningsavgift, registrere din familie og gjøre de samme operasjonene for hele familien samlet.  

Du kan melde deg på følgende gruppeaktiviteter sesongen 2023/2024: 

Gå inn på Min Idrett for påmelding - for deg og hele familien

 

Dersom du var med i en gruppe sesongen 2022/2023 blir du automatisk påmeldt til høsten. Ønsker du ikke å fortsette må du enten gå inn på Min Idrett og melde deg ut fra gruppeaktiviteten eller sende epost til tjongsfjordil@gmail.com. Om du trenger hjelp med påmelding, ta kontakt på epost. 

 

Som tidligere år vil det være krav til foreldrene om at de skal delta i inntektsbringende arbeid for idrettslaget. Om en ønsker å betale seg fri fra inntektsbringende arbeid er beløpet satt til 1500 kr. pr. foresatt. Frikjøpet gjelder festkomité og kiosksalg på Rødøymesterskap. Frikjøpet gjelder ikke kiosksalg under hjemmekamper, eller kjøring til bortekamper. 

 

Hvordan opprette bruker med Idrettens ID? 

Glemt brukernavn eller passord? 

Hvem skal ha Idrettens ID, forelder eller utøver? 

bottom of page